Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

rejuvance


REJUVANCE : Φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση.  Οι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στο συνδετικό όσο και στο μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, μειώνοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.  Η τεχνική αυτή αποκαθιστά αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.  Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

Όσον αφορά στον μυϊκό ιστό, οι μαλάξεις εστιάζουν στις εκφύσεις και στις αποφύσεις των μυών του προσώπου του τριχωτού της κεφαλής, του λαιμού και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα είναι η τόνωση, η ενδυνάμωση και η απαλλαγή των μυών από τη συσσωρευμένη ένταση. Το πρόσωπο αποκτά καθαρή, ελαστική και διάφανη όψη.  Οι ρυτίδες λειαίνουν, ενώ το πρόσωπο ανανεώνεται.

 

O δέκτης θα νιώσει μια αίσθηση βαθύτατης ευεξίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης σαν να έχει μόλις ξυπνήσει από ένα βαθύ ύπνο. Έτσι, εκείνοι που πάσχουν από άγχος, αδύναμη μνήμη, αϋπνίες, πονοκεφάλους, δυσκαμψία των ώμων, ευεργετούνται ιδιαίτερα.

 

Οι συνεδρίες

Μια βασική θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6-7 συνεδρίες, μία ανά εβδομάδα. Κάθε συνεδρία διαρκεί 60-70΄. Ο κύκλος των συνεδριών μπορεί να επαναλαμβάνεται 1 φορά το χρόνο, ολόκληρος ή αποσπασματικά, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου, ενώ είναι πιθανό να γίνουν και μεμονωμένες συνεδρίες πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός (π.χ. γάμο, πάρτυ, ομιλία). Κάθε συνεδρία δρα αθροιστικά στην προηγουμένη, ενεργοποιώντας την κυτταρική μνήμη του σώματος.

 

Μεγιστοποίηση του αποτελέσματος επιτυγχάνεται με τη χρήση ρόλερ νεφρίτη, Gua sha (πανάρχαια θεραπευτική πρακτική της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής) προσώπου και χρήση μικρής βεντούζας. 

 

Χαρίστε στον εαυτό σας αυτή τη μοναδική εμπερία με υπέροχα αποτελέσματα!!


 

ShareThis